Inspiratietour Eindhoven

Inspiratietour Eindhoven 13 april 2018

Inspiratietour Eindhoven

Inspiratietour Eindhoven

Op vrijdag 13 april staat er een extra bijeenkomst gepland. We zijn te gast bij Conradi Concepts in Eindhoven. Het bedrijf is gevestigd op Strijp-S: een gebied in Eindhoven dat volop in ontwikkeling is, ook wel het creatieve en culturele hart van Eindhoven genoemd.

Zo’n 50 jaar geleden stond de Eindhovense wijk Strijp S bekend als ‘de verboden stad’. Medewerkers van Philips konden het terrein betreden middels een pasjessysteem; voor alle anderen was toegang verboden. Sinds het vertrek van Philips is het terrein, met al zijn historische gebouwen, omgevormd tot uniek stedelijk gebied en creatieve broedplaats.  Rondlopen op Strijp S is een snoepwinkel voor al je zintuigen!

Het programma:
12.00 uur Ontvangst op Strijp - S
12.45 uur Goed verzorgde lunch
14.00 uur Inspiratietour inclusief ondernemersverhalen
17.00 uur Borrel / bierproeverij
18.00 uur Geheel verzorgd diner

Tijdens de inspiratietour zullen we de volgende bedrijven bezoeken:

  • Pastryclub: De Pastryclub is gevestigd in de voormalige machinekamer van Strijp-S. We worden ontvangen door de ondernemer, die het ondernemersverhaal graag met ons deelt, en heerlijk laat proeven van diverse chocolade.
  •  
  • Pippens: Chef Pepijn Meijers, beter bekend als Chef Pippens zal met liefde zijn boeiende ondernemersverhaal met ons delen in zijn, dan net geopende restaurant The Table. Hoe is hij van zijn chocoladelolly’s tot zijn Pippens Loft diners bij the Table gekomen?
  • Mannen van Deeg: Een bakkersconcept waar Lucas Vermeulen het brein achter is. Een concept dat eerlijke en pure producten aan de man brengt, bereid door stoere bakkers.
  • Intelligentia Ice: Intelligentia Ice wordt gerund door Björn Cocu. De Eindhovenaar houdt niet van saai en standaard. Verwacht daarom bij Intelligentia Ice geen standaard smaken ijs aan te treffen. Zo heeft Björn rode biet met yoghurt en komijn of witte chocolade met kaviaar. Naast ijs heeft Björn nog een specialiteit, namelijk thee. Op dit moment behoort hij tot de vier beste thee-sommeliers van Nederland.
Ook krijg je meer informatie over onze lustrumreis naar Orlando. Deze staat gepland van 9 tot 16 november --> noteer deze datum alvast in je agenda!

De kosten voor dit inspirerende programma zijn € 70,-. Daarnaast doet Conradi Concepts leden van Jong RECRON die mee willen naar Orlando nog een zeer aantrekkelijk aanbod: besluit je na deze dag om mee te gaan op Lustrumreis, dan krijg je een korting van € 100,- op de reis.

Wie wil, kan na afloop ook blijven overnachten. Kosten voor de overnachting bedragen € 45.

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist

Organisatie bijeenkomst:
Hotze Richter
Rozemarijn Dees

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: