Najaarsbijeenkomst 2019

Najaarsbijeenkomst Brabant op 10 t/m 12 oktober 2019

Najaarsbijeenkomst Brabant: 10 t/m 12 oktober 2019

Najaarsbijeenkomst Brabant: 10 t/m 12 oktober 2019

In het najaar brengen we een bezoek aan het gezellige Noord-Brabant. We starten op donderdag 10 oktober met een night before op Eurocamping Vessem, waar we zullen overnachten in de safaritenten van Vodatent.

Vrijdagochtend zijn we te gast bij Recreatiepark de Leistert, waar we een rondleiding krijgen. Ook krijgen we een presentatie van Cerieus, een bedrijf dat onder andere meedenkt en ondersteunt in thematisering. Zij hebben veel gedaan voor De Leistert en kunnen daar dan ook de voorbeelden laten zien van het werk dat zij doen.
 
’s Middags reizen we af naar Tilburg voor een bezoek aan indoor activiteitencentrum De Voltage. We worden daar rondgeleid en zullen daar ook groepsactiviteit doen. ’s Avonds gaan we het centrum van Eindhoven onveilig maken.

Zaterdagochtend weer vroeg uit de veren voor een presentatie en rondleiding over Eurocamping Vessem. Ook zal Arthur van Disseldorp van RECRON een presentatie geven over ondermijning, een actueel onderwerp in de sector. We sluiten af met een rondleiding bij Recreatiepark Ter Spegelt.
 
De exacte indeling van het programma met de bijbehorende tijden volgt binnenkort.

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist

Organisatie bijeenkomst:
Dennis en Ralf

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: