Lustrumfeest 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst1 februari 2019

Jong RECRON Academy digitalisering: 1 februari 2019

Op vrijdag 1 februari willen wij met jullie proosten op het nieuwe jaar. Maar natuurlijk niet voordat we ons traditiegetrouw een middag hebben laten informeren over belangrijke thema’s in de sector. De Jong RECRON Academy 2019 krijgt het thema digitalisering: wat zijn de trends in de branche en welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee?

De ontvangst is vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur starten we met en komen de volgende interessante onderwerpen aan bod:

  • Holiday Media zal ons vertellen over de verschuiving van internetgebruik van de pc naar de telefoon en de eisen dit stelt aan je website.
  • Booking.com geeft een presentatie over de trends die zij zien in de sector, het verhogen van conversie en de talloze tests die zij dagelijks uitvoeren aan de website.
  • We laten channel manager Nextpax aan het woord over de voordelen/noodzaak van een directe koppeling van touroperators met je eigen boekingssysteem.
  • Oud-lid Myrthe Siebel (werkzaam bij een bank) vertelt ons meer over de AVG: digitalisering brengt hogere fraudegevoeligheid met zich mee, hoe ga je hiermee om?
  • Jeske van Gerven van Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd licht toe hoe je mensen online moet aanspreken en op welke wijze dit verschilt van de benadering die je gebruikt in drukwerk.
  • Digitalisering vindt niet alleen plaats achter de computer, maar ook op het terrein. Tot slot laten we daarom Seijsener aan het woord over de mogelijkheden op het gebied van recreatietechniek.
Tussen de presentaties door is er in de pauze een rondleiding bij Seijsener.

Het inhoudelijke gedeelte duurt tot ongeveer 17.15 uur, daarna heffen we met elkaar het glas op het nieuwe jaar tijdens een gezellige borrel. Aansluitend kun je blijven eten, dit doen we ook bij Seijsener. Wie wil kan daarna nog mee op stap in Amsterdam en blijven overnachten in onze hoofdstad.

Zoals altijd zal is onze nieuwjaarsbijeenkomst niet alleen toegankelijk voor leden van Jong RECRON, maar zijn oud-leden en RECRON-leden ook van harte welkom. Als lid van Jong RECRON is deelname aan de bijeenkomst gratis.

Deelnemen

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Utrechtseweg 75
3702 AA Zeist

Organisatie bijeenkomst:
Rozemarijn Dees
Hotze Richter

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: