Lustrumfeest 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst31 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst 31 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst 31 januari 2020

Op vrijdag 31 januari willen we graag met jullie proosten op het nieuwe jaar! We zijn te gast op Camping De Zuidduinen in Katwijk voor een interessante middag met het thema ‘Een nieuwe start’. We verdiepen ons in bedrijfsovername en we maken een uitstapje naar de watersport naar aanleiding van de fusie van HISWARECRON.

Het programma:

13.30 uur
Inloop

14.00 uur
Presentatie van  Rozemarijn Dees en Maas RBM over bedrijfsovername van Camping De Zuidduinen. Hoe verloopt het proces? Wat moet er allemaal geregeld worden, waar moet je op letten, wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot de financiering van een overname? Deze en andere aspecten komen aan bod en uiteraard is er volop mogelijkheid tot het stellen van vragen. We sluiten de presentatie af met een rondleiding. 

15.30 uur
Presentatie van Albertha Wielsma over het project 'Wij zijn een familiebedrijf. En (hoe) communiceren we dat?'. Albertha leidt een onderzoek van Hogeschool Windesheim naar de communicatie van familiebedrijven. Als je uitdraagt dat je een familiebedrijf bent, wat heeft dit dan voor consequenties voor de associaties die mensen hebben bij het bedrijf? Wat zijn de voor- en nadelen? Jong RECRON is als kennispartner bij dit project betrokken. 

16.15 uur
Presentatie van Geert Dijks, de huidige directeur van HISWA en vanaf 2020 de directeur van HISWA-RECRON. Hij vertelt ons over de fusie en de overeenkomsten en verschillen tussen de leden van HISWA en de leden van RECRON, die straks samen 1 vereniging gaan vormen. 

17.00 uur
Borrel

19.00 uur
Diner

21.00 uur
Stappen
 
De kosten:
Middagprogramma:      gratis voor leden, € 25,00 voor niet-leden
Diner:                                € 30,00
Overnachting:                 € 50,00
 
Voor onze nieuwjaarsbijeenkomst zijn niet alleen onze leden uitgenodigd, maar ook RECRON-leden zijn van harte welkom. Dus meld je aan en neem vooral een collega mee!

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn deelname aan deze bijeenkomst.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Storkstraat 24
3833 LBĀ  Leusden

Organisatie bijeenkomst:
Tom en Mark

Secretariaat:
Marjan Jasperse

Bestuur: