Lustrumfeest 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst29 januari 2021

Online nieuwjaarsbijeenkomst 29 januari 2021

Helaas is het voor ons nog steeds niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te organiseren vanwege de coronamaatregelen. Daarom is besloten om ook de nieuwjaarsbijeenkomst dit jaar digitaal plaats te laten vinden.

Wij hebben voor jullie het volgende programma samengesteld:

  • Trendwatcher Goof Lukken (Bureau Vrijetijdskennis en Breda University) volgt alle trends op het gebied van vrije tijd. Hij neemt jullie mee in de trends voor de verblijfsrecreatiesector voor het jaar 2021, waarop het coronavirus nog van flink invloed zal zijn, maar ons eigen land weer helemaal terug is als vakantiebestemming.
  • Door zowel de toenemende vraag voor luxe bij het kamperen alsook de anderhalve-meter-samenleving is privé-sanitair populairder dan ooit onder gasten. Hans van Vlisteren (FlevoHome Chaletbouw) gaat nader in op dit onderwerp.
  • Afgelopen jaar zijn Jeske van Gerven en Merel de Groot aan de slag gegaan met het onderzoek ‘Het coronavirus in de verblijfsrecreatie: voorjaarsstorm of klimaatverandering’, waarbij ook onze leden zijn betrokken. Mede naar aanleiding van onze brandstormsessie in november 2020 is hiervoor recent een Aanvullende notitie opgesteld, waarbij de aanbevelingen zijn uitgewerkt in concrete actiepunten waarmee kansen verzilverd kunnen worden. Jeske en Merel gaan de conclusies en aanbevelingen hiervan behandelen.
  • We splitsen ons digitaal in kleinere groepjes en gaan naar aanleiding van bovenstaande presentaties een interactieve sessie houden. Welke trends kunnen bijvoorbeeld impact hebben op jouw bedrijf het komende jaar? En Welke uitdagingen of kansen komen er uit de aanbevelingen/actiepunten van het onderzoek van Jeske en Merel die je als jonge ondernemer zou kunnen benutten?
  • Afsluiting en digitale borrel, je dient zelf voor drank te zorgen ;-).
Wij hopen jullie dan te zien!
Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot 2 uur voor aanvang.

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn deelname aan deze bijeenkomst.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Storkstraat 24
3833 LBĀ  Leusden

Organisatie bijeenkomst:
Jeroen en Mark

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: