Nieuws van Jong RECRON

Nieuws van Jong RECRON

"FACET, ruimtedenkers in recreatie" wint Glow Award 2018

"FACET, ruimtedenkers in recreatie" wint Glow Award 2018

Tijdens de RECRON ALV op 6 december 2018 en de 45ste verjaardag van Jong RECRON, reikte Jong RECRON de Glow Award 2018 uit aan Bob Kettering en Johan Drenth van 'FACET, ruimtedenkers in recreatie'.

De Glow Award wordt jaarlijks uitgereikt door Jong RECRON aan een persoon/personen of bedrijf die de leden van Jong RECRON inspireert tot goed ondernemerschap. Bob en Johan hebben de leden van Jong RECRON geïnspireerd en bijgestaan met zoveel kennis, advies en ideeën over met name het thema bedrijfsopvolging. Een thema dat de leden van Jong RECRON, als ondernemers van morgen, allen aangaat. Hun passie voor de sector en hun bevlogenheid werken aanstekelijk. Zij gaan niet alleen voor de eigen portemonnee, maar dragen de sector echt een warm hart toe. Daar kunnen veel ondernemers een voorbeeld aan nemen!

Bob en Johan zijn vooraf niet geïnformeerd dat zij de Glow Award hadden gewonnen, de ontvangst van de award kwam dus als een aangename verrassing. "We richten ons voor 100% op de recreatiebranche. Daar ligt onze kracht en daar worden we gelukkig van. Het delen van kennis vinden wij daarbij vanzelfsprekend, het voeden en inspireren maakt de branche als geheel sterker. Het ontvangen van de Glow Award was niet verwacht, maar zien wij als een groot compliment!", aldus Bob en Johan van FACET.

De leden van Jong RECRON, ruim 80 'ondernemers van morgen', zijn altijd op zoek naar inspiratie die toepasbaar is binnen hun bedrijf. Deze inspiratiebronnen zijn onontbeerlijk voor de club. Want het delen van kennis en inspiratie is de basis van het bestaansrecht van Jong RECRON!