Online bijeenkomst

Bijeenkomst 'De toekomst na corona' 15 september

Bijeenkomst 'De toekomst na corona' 15 september

Na een vreemde start van het seizoen zit de zomerperiode er inmiddels alweer op. Nog een paar weken en dit 'coronaseizoen' zit erop. Tijd om terug te blikken en bovenal ook vooruit te kijken.
 
Helaas is een fysieke bijeenkomst voor ons nog niet haalbaar. Vandaar dat wij nog een keer een digitale bijeenkomst hebben ingepland. Wij hopen dat jullie op dinsdag 15 september om 20.00 uur weer samen met ons plaats willen plaatsnemen achter een beeldscherm om samen ervaringen uit te wisselen en vooruit te kijken naar ‘de toekomst na corona’.

Het programma is als volgt:

  • Geert Dijks geeft ons de visie van HISWA-RECRON op het seizoen 2020, licht de speerpunten in de lobby toe en neemt ons mee in de gevolgen van de coronapandemie voor het beleid van HISWA-RECRON.
  • Geert Buskes van Effecty blikt met ons vooruit op 2021. Welke trends zijn er nu al te zien in het boekingsgedrag, waar kunnen wij zelf op inspelen om gasten te verleiden om te boeken?
  • Afsluitende borrel waarbij er ruimte is om elkaar bij te praten/vragen te stellen over de afgelopen periode (drankjes zelf regelen).
Wij hopen jullie dan te zien! Aanmelden is mogelijk tot 2 uur voor aanvang.

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanmelding.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Storkstraat 24
3833 LBĀ  Leusden

Organisatie bijeenkomst:
Rozemarijn en Ralf

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: