Bijeenkomst 'Corona-style'

Bijeenkomst 'De toekomst na corona' 30 juni

Bijeenkomst 'De toekomst na corona' 30 juni

Het sanitair is weer open, het zonnetje schijnt… Het seizoen komt dit jaar wat later op gang dan normaal, maar we kunnen eindelijk weer van start!
 
Helaas is een fysieke bijeenkomst voor ons nog niet haalbaar. Vandaar dat wij nog een keer een digitale bijeenkomst hebben ingepland. Wij hopen dat jullie op dinsdag 30 juni om 20.00 uur weer samen met ons plaats willen plaatsnemen achter een beeldscherm om samen ervaringen uit te wisselen en vooruit te kijken naar ‘de toekomst na corona’.

Het programma is als volgt:

  • Hoe pakken we op korte termijn maximaal onze verkoopkansen? Geert Buskes van Effecty vertelt ons hierover vanuit zijn vakgebied en zal onze vragen beantwoorden.
  • Jeske van Gerven vertelt ons over het onderzoek dat Merel en zij voor Jong RECRON hebben uitgevoerd: “Het coronavirus in de verblijfsrecreatie: Voorjaarsstorm of klimaatverandering?” Wij hopen dat iedereen dit onderzoek vooraf kan doornemen, zodat wij hierover een inhoudelijke discussie kunnen voeren.
  •  
  • Afsluitende borrel waarbij er ruimte is om elkaar bij te praten/vragen te stellen over de afgelopen periode (drankjes zelf regelen).
Wij hopen jullie dan te zien! Aanmelden is mogelijk tot 2 uur voor aanvang.

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanmelding.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Storkstraat 24
3833 LBĀ  Leusden

Organisatie bijeenkomst:
Rozemarijn en Ralf

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: