Online bijeenkomst

Online bijeenkomst

Online bijeenkomst 16 juni 2021

Op woensdag 16 juni komen we weer digitaal bij elkaar. Er zijn weer nieuwe versoepelingen aangekondigd en alles gaat stapje voor stapje weer terug naar (het nieuwe) normaal. Tijd dus om ons weer eens te laten informeren over de kansen en uitdagingen na corona.

Vernieuwing, digitaliseren en corona-proof ondernemen, het leven van een campinghouder wordt steeds lastiger. Jaco en Marjan Jasperse van Camperpark ’t Veerse Meer hebben een volautomatisch Camperpark. Online reserveren, oprijden met kentekenherkenning, de stoom schakelt automatisch aan op de geboekte plaats, het kan hier allemaal. We krijgen een korte digitale rondleiding over het camperpark en de naastliggende camping. Het camperpark is geautomatiseerd met behulp van CAT control systems uit Zaandam. Deze zullen ook een presentatie geven over de mogelijkheden en de technische werking.

Ook wordt er een presentatie gegeven door Lars en Wietze van Booking Experts. Zij zullen het hebben over de trends in het boekingsgedrag van de gast en hoe hier slim op in te spelen. Hierna is er ruimte om vragen te stellen. 

We starten om 20.00 uur, het programma zal dan ongeveer een uurtje duren en we sluiten af met een digitale borrel.
Zien we je de 16e?

Deelnemen

Als je wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, kun je je aanmelden door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de privacyverklaring en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn aanmelding.

Contact- en adresgegevens

Jong RECRON
p/a RECRON
Storkstraat 24
3833 LBĀ  Leusden

Organisatie bijeenkomst:
Marjan en Rozemarijn

Secretariaat:
Rozemarijn Dees

Bestuur: